Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab Prenesi
Glede na razmere letošnje serije turnirjev ne moremo zaključiti na 64-ih poljih. Ostali smo pri trinajstih izvedenih turnirjih (načrtovali smo jih dvajset), vseeno pa čestitamo vsem, ki ste se letos borili na naših pospešenih in hitropoteznih turnirjih. Upamo, da nam bo leto 2021 bolj naklonjeno. Kljub temu pa se nam lahko vsak decembrski petek ob 20.00 pridružite na platformi Chess.com,
Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab Prenesi

21. oktobra, 2020

Online turnirji

Do nadaljnjega so naši prostori na stadionu zaprti, zato je ciklus Pokal Novega mesta 2020 prekinjen. Kljub temu pa turnirjev ne bo primanjkovalo, saj 5 hrvaških in slovenskih klubov pripravlja serijo 30 zaporednih turnirjev. Potekali bodo vsak dan ob 21. turnir. Igralni tempi so: 5 min, 3+2 in 5+3. Igra se na chess.com, kjer je potrebno biti član ŠK Morčić.

21. oktobra, 2020

Odpoved šahovskih treningov

Glede na zadnje prepovedi vlade so praktično zaprli vse športne objekte in tudi novomeški stadion ter naše društvene prostore, zato so vsi šahovski treningi mladih v živo (za starejše ob četrtkih in za mlajše ob petkih) do nadaljnjega odpovedani!
Zaradi najnovejših vladnih epidemioloških ukrepov (Dolenjska oz. JV Slovenija je zdaj uvrščena na rdeči seznam) moramo odpovedati turnir Terme Krka OPEN 2020 v načrtovanem terminu do 23. do 27. oktobra 2020. V torek pridobljeno dovoljenje NIJZ je žal postalo brezpredmetno, kljub številnim prijavam na A in B turnir je to pač višja sila. V našem klubu se vam opravičujemo in upamo,