Zadnji dan mladinskih državnih tekmovanj na Otočcu je prinesel hitropotezna ekipna in posamična prvenstva. Tjaša Pajek je z drugim mestom v posamični konkurenci deklet do 16 let dopolnila komplet medalj – že pred tem je postala tudi državna ekipna prvakinja v pospešenem šahu med dekleti do 16 let v paru z Roso Brinovar in bila tretja med posameznicami v pospešenem
Današnji dan na mladinskih prvenstvih v pospešenem in hitropoteznem šahu na Otočcu je prinesel posamična tekmovanja do 20 let v dekliški in fantovski konkurenci. Naša Tjaša Pajek je včerajšnji ekipni naslov državnih prvakinj dopolnila s tretjim mestom med mladinkami v posamični dekliški konkurenci. Naš drugi predstavnik Pavel Radež se je med fanti uvrstil na 28. mesto. Čestitamo! Rezultati: https://chess-results.com/tnr583212.aspx?lan=1&art=1&rd=9…
Na današnjem ekipnem državnem prvenstvu v pospešenem šahu je ekipa kadetinj v postavi Tjaša Pajek in Rosa Brinovar osvojila naslov državnih prvakinj. Ekipa kadetov, ki so jo zastopali Pavel Radež, Klemen Šumak in Lovro Tiran pa se je uvrstila na 5. mesto. Iskrene čestitke! Rezultati: https://chess-results.com/tnr583202.aspx?lan=1
Naš Vid Dobrovoljc je minuli teden v Malem Lošinju nastopal v hrvaški 1. B ligi za člansko ekipo kluba AŠK Junior Rijeka. Na drugi deski je z odličnim rezultatom 6 točk iz 11 partij osvojil še svojo drugo normo za mednarodnega mojstra. Do osvojitve naslova IM mu tako manjka le še ena norma. Rezultati: https://chess-results.com/tnr578707.aspx?lan=1&art=9&snr=85 Vid, iskrene čestitke!
Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab Prenesi [16.82 KB]

18. septembra, 2021

Občni zbor ŠD KRKA NM 2021

Včeraj je v društvenih prostorih potekal občni zbor. Na njem smo pregledali delo kluba v minulem letu in načrte za naprej, izvolili pa smo tudi novo vodstvo. Po 12 letih se z mesta predsednika poslavlja Robert Rudman, nadomestil pa ga bo Jernej Zupančič. Ob tej priložnosti se dosedanjemu predsedniku iskreno zahvaljujemo za vse dobro delo, ki ga je opravil tekom