22. februarja, 2024

Športnik leta 2023

V Novem mestu je v Kulturnem centru Janeza Trdine potekala že tradicionalna prireditev športnik leta, katere namen je predstavitev in popularizacija športa, športnikov in športnih delavcev ter se jim na ta način zahvaliti za vloženo delo v šport. Letos je Bloudkovo bronasto značko prejel naš član Andrej Jakobčič, za kar mu iskreno čestitamo ter se mu obenem zahvaljujemo za vso
Minuli vikend so v Ljubljani potekala državna članska prvenstva v pospešenem in hitropoteznem šahu. Naša moška članska ekipa se je še posebej izkazala na ekipnem hitropoteznem državnem prvenstvu, kjer so osvojili drugo mesto in tako postali državni podprvaki! Na prvenstvih so naš klub zastopali moška ekipa v sestavi Marin Bosiocic, Maj Zirkelbach, Jernej Zupančič, Urban Zupančič in Bojan Jerančič ter
Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab Prenesi
Danes je v Mariboru potekalo 24. posamično srednješolsko državno prvenstvo za dijake in dijakinje za šolsko leto 2023/24. Prvenstva se je udeležila tudi naša članica Tjaša Pajek, ki je v kategoriji dijakinj osvojila prvo mesto. Iskreno čestitamo! Rezultati: https://chess-results.com/tnr876800.aspx?lan=1&art=1&flag=30 Prav tako pa je včeraj potekalo še osnovnošolsko državno prvenstvo, ki se ga je udeležilo kar nekaj naših nadobudnih mladincev, in
Včeraj je v Mirni Peči potekalo posamično prvenstvo v šahu za osnovne šole na Dolenjskem. Tekovanja se je udeležilo točno 100 mladih šahistov in šahistk, ki so tekmovali v štirih starostnih kategorijah. Rezultati: D12 (17 igralk) Tina Lavrič Lara Pajtler Ajda Zupančič F12 (41 igralcev) Igor Dragičević Jakob Tešar Lenart Fabjančič D15 (10 igralk) Rosa Brinovar Jera Čož Alisa Kocič
Včeraj je na Šolskem centru Novo mesto potekalo osnovnošolsko občinsko posamično prvenstvo v starostnih kategorijah D12, D15, F12 in F15, v katerih se je pomerilo kar 103 mladih šahistov in šahistk. Vsem udeležencem čestitamo za udeležbo in borbene partije! D12  Lara Pajtler  Ema Cetina  Neža Gorše F12  Jakob Tešar  Gal Novak  Luka Mutić D15  Ela Fir  Maša Vidic  Zala Iva