13. junija, 2022

Igre prijateljstva 2022

V Trstu so se zaključile tradicionalne, že 18. Igre prijateljstva, na katerih je v devetih športnih panogah nastopilo več kot 400 mladih športnikov in športnic do 17. leta starosti iz Novega mesta, Primorsko-goranske županije (Hrvaška), Unsko sanskega kantona (Bosna in Hercegovina) in Trsta (Italija). Na šahovskem delu iger so za Novo mesto nastopili Pia Rožmanec, Lucija Radež, Pavel Radež, Klemen
Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab Prenesi
Včeraj se je na Rogli zaključila Državna kadetska liga. Naša ekipa v sestavi Pavel Radež, Klemen Šumak in Lovro Tiran je tekmovanje zaključila na 15. mestu. Celotne rezultate si lahko ogledate na naslednji povezavi: http://chess-results.com/tnr640307.aspx?lan=1 Čestitamo!
Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab Prenesi
Danes se je v Rogaški Slatini zaključila 1. ženska liga. Naša dekleta v postavi Andreja Dobrovoljc, Hana Bajt in Tjaša Pajek so se uvrstile na končno odlično 6. mesto izmed 24 ekip. Celotne rezultate si lahko ogledate na https://chess-results.com/tnr638497.aspx?lan=1 Iskrene čestitke!